Veelgestelde vragen

Vragen? Wellicht is jouw vraag al eens vaker gesteld. Onderstaand de meest voorkomende vragen. Is jouw vraag nog niet gesteld schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat wil je weten?

E-fulfilment uitbesteden: wat kost dat?

E-fulfilment uitbesteden is vaak minder duur dan gedacht wordt. Voor een pakket tot 30 liter met één orderregel betaal je €6,95. Daar zitten de portokosten, pickkosten en verpakkingskosten al bij inbegrepen. Vervolgens betaal je voor elke extra orderregel €0,50. Wanneer je datzelfde pakket via PostNL zou verzenden, ben je hetzelfde bedrag kwijt, alleen moet je het dan zelf inpakken en naar het postkantoor brengen.

Waarom klantenservice uitbesteden?

Klantenservice uitbesteden kan raar klinken, omdat het jouw klanten zijn. Maar er zitten veel voordelen aan! Bij IWL zijn servicegerichtheid en oplossingsgericht handelen dé ingrediënten om van nieuwe klanten trouwe klanten te maken. Dit helpt om je klantenservice verbeteren. Zowel per mail als telefonisch staat ons contact service center op werkdagen van 9:00 uur tot 19:00 uur voor uw klanten klaar!

Welke voordelen ons contact service center nog meer heeft? Lees het hieronder:

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is het gehele proces vanaf het moment dat de goederen worden ontvangen in ons magazijn tot en met de verzending en eventuele retourafhandeling. Door IWL als fulfilment in te zetten, word jij als als webshopeigenaar volledig ontzorgd. Daardoor kun je je volledig richten op het nog succesvoller maken van de webshop.

Wat is een SKAL-certificering?

Een SKAL-certificering is een certificaat uitgegeven door Skal Biocontrole. Deze organisatie ziet erop toe dat een bedrijf wat zichzelf biologisch noemt ook daadwerkelijk de Europese wetgeving omtrent biologische producten naleeft. Een bedrijf mag zich pas biologisch noemen wanneer zij voldoen aan deze Europese wetgeving.

Webshop distributie: vanaf hoeveel pakketten per maand kan ik via IWL verzenden?

Verzenden via IWL kan al vanaf 200 pakketten per maand. Verkoop je er minder per maand, maar verwacht je een snelle groei in de komende tijd? Dan denken we graag met je mee! Wij hanteren vaste kosten per pakket. Voor een pakket tot 30 liter met één orderregel betaal je €6,95. Dit houdt in dat de portokosten, pickkosten en verpakkingskosten zijn inbegrepen bij deze prijs. Lees meer over de kosten van e-fulfilment uitbesteden.

Wat is een API-koppeling?

Een API-koppeling is de verbinding tussen jouw webshop en ons Warehouse Management System. We hebben een aantal standaard koppelingen, maar we kunnen ook een koppeling programmeren specifiek gericht op jouw webshop distributie-platform. Lees meer in onze cases over eerder gemaakte API-koppelingen.