Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is het gehele proces vanaf het moment dat de goederen worden ontvangen in ons magazijn tot en met de verzending en eventuele retourafhandeling. Door IWL als fulfilment in te zetten, word jij als als webshopeigenaar volledig ontzorgd. Daardoor kun je je volledig richten op het nog succesvoller maken van de webshop. Het volledige e-fulfilment proces bestaat uit:

 • Inslag
  Wekelijks krijgt IWL nieuwe leveringen van voorraden voor de bij ons aangesloten webshops. We zorgen ervoor dat elk artikel wordt aangemeld in de voorraad, zodat je klanten hun favoriete producten weer kunnen bestellen.

 

 • Opslag
  Een succesvolle webshop runnen vanuit thuis lukt alleen wanneer de webshop nog in de kinderschoenen staat. Al gauw zul je merken dat je producten je in de weg gaan staan. Dat is het moment dat IWL je kan helpen. Wij hebben alle producten opgeslagen in ons grote magazijn dat beschikt over 4.000 palletplaatsen, 18 kilometer legborden en een dagcapaciteit van 100.000 orders. Lees meer over de voordelen van e-fulfilment uitbesteden.

 

 • Picking
  De producten die je klant heeft gekozen komen in ons geavanceerde orderpick-systeem binnen. We zoeken de juiste producten bij elkaar. Dankzij ons systeem wordt de order pas  goedgekeurd wanneer alle artikelen gescand zijn. Zo ontvangt jouw klant precies wat hij besteld heeft.

 

 • Packing
  Verpakkingen en verpakken is een vak apart. Door middel van de juiste verpakking, geven we je product de aandacht dat het verdient. Eventueel kunnen we ook biologisch en milieubewust verpakken, omdat we beschikken over een SKAL-certificering.

 

 • Verzending
  De wereld van de webshop fulfilment kent geen grenzen. Wij beschikken over een verzendnetwerk voor nationale en internationale zendingen; van enveloppe tot pallet en alles daar tussen in. Voor het verzenden werken we samen met PostNL, DPD en Transmission. Als u liever via een andere partij wilt verzenden, kan dat uiteraard ook! Neem contact op over de mogelijkheden.