Orderverwerking

Om uw klanten zo tevreden mogelijk te houden, is het van belang dat elke bestelling zonder problemen geleverd wordt. Goede webshop logistiek is daarbij een vereiste. Goede webshop logistiek begint bij een goede orderverwerking. Orderverwerking is meer dan alleen orderpicking. Het is ook voorraadbeheer: op de juiste manier verpakken en verzending.

Een goede orderverwerking zorgt ervoor dat klanten terugkomen en vaker hun favoriete producten via jouw webshop kopen. Wanneer je net start zal je de orderverwerking gemakkelijk zelf kunnen uitvoeren. Dit wordt pas een probleem wanneer je (gelukkig) snel groeit en steeds meer klanten wint. Dan wordt het lastiger om de orderverwerking met andere werkzaamheden van de webshop te combineren. Je zult dan merken dat je alleen nog bezig bent met orders verwerken en niet met de groei van je webshop.

Webshop logistiek uitbesteden

Gelukkig ben je niet de enige die veel tijd kwijt is met orderverwerking. Besteed daarom  je webshop logistiek uit aan een professioneel fulfilmentbedrijf zoals Ikommeurs Webshop Logistics. Webshop logistiek uitbesteden heeft vele voordelen zoals kostenbesparing, tijdwinst en late cut-off tijden. Lees meer over de voordelen van webshop logistiek uitbesteden en neem contact met ons op.

Is uw interesse gewekt?

Wij nodigen u van harte uit om samen vrijblijvend te bespreken hoe uw webshop nog succesvoller kan worden gemaakt.