Projecten

Het bieden van flexibele oplossingen is een basis ingrediënt van ons bestaansrecht.
Onze cases geven je meer inzicht in wat we kunnen bieden.

Skal - Certificering

Raw-Superfood.nl is een webshop met pure en biologische producten. De overheid en afnemers van Raw-Superfood.nl hechten veel waarde aan de afkomst en de bewerking van de biologische producten. Vertrouwen is dus een belangrijk goed. Met de afgifte van het SKAL keurmerk maken we de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument. Bio is op deze manier ook écht bio. IWL is als schakel in de keten verantwoordelijk voor de traceerbaarheid van artikelen naar de consument.

raw-superfood.com

"Ik ben doorverwezen naar IWL mede vanwege de SKAL certificering. Leuk gegeven is dat we geografisch gezien 175km uit elkaar liggen, maar dat daar niets van te merken is!"

- Bas Hoeve - eigenaar Raw-superfood.com

Jouw carrier, onze carrier.

Vereisen jouw producten een andere carrier of heb je een voorkeur voor een carrier?
Dan zorgen wij dat jouw orders met de gewenste carrier aankomen bij uw klanten.

Slimshops.nl

“Kenmerkend voor IWL is het persoonlijke contact, hoge service en mate van flexibiliteit, net zoals wij dat graag aan onze klanten geven”

– Patrick van den Elzen – Algemeen Directeur Slimshops

Modulair uitbesteden: het retourproces van ikwilzitzakken.nl

Voor het gros van onze klanten verzorgen we het hele e-fulfilment proces. Denk aan de ontvangst en opslag van goederen, het verpakken en verzenden van orders en het verwerken van de retouren. Het is echter ook mogelijk om delen van het e-fulfilment proces uit te besteden bij IWL. Zo zijn we in augustus 2017 gestart met het retourproces voor ikwilzitzakken.nl.

ikwilzitzakken.nl

IWL ontzorgt, denkt actief mee en zijn heel transparant!

- Dennis van der Stam - eigenaar ikwilzitzakken.nl

B2B fulfilment

B2B fulfilment is een groeiende tak in de e-commerce wereld. Detailhandels worden specialistischer, we zien meer shop in shop concepten en zelfs steeds meer webwinkels die voor fysieke vestigingen kiezen. Deze multi channel aanpak vraagt om een specialistische en flexibele oplossingen. IWL levert op het gebied van handling uiterst hoge betrouwbaarheid, ook als deadlines naderen. Dit doen wij onder andere door alle artikelen zowel bij inslag als uitslag te scannen. De nauwkeurigheid is een belangrijk goed, zodat er geen rompslomp ontstaat bij of na de uitlevering.

Beachwear Company

Mijn keuze om mijn logistieke traject onder te brengen bij IWL is gebaseerd op vertrouwen en gevoel. IWL is flexibel en heeft een professioneel karakter met uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden. Dit is de basis van onze mooie en duurzame relatie waarbij beide partijen hun expertise samenvoegen voor het optimale resultaat!

Egbert Geurts - Beachwear Company

5.000 flessen wijn verpakken zonder breuk

In opdracht van Villa Fattoria verpakken en versturen we bijzondere Italiaanse wijnen. In sommige gevallen zijn het de laatste wijnen van een bepaalde oogst ter waarde van €600 per fles. Dit maakt het extra belangrijk om glas goed te verpakken. In afstemming met onze leveranciers en opdrachtgever hebben we de juiste materialen ingekocht om variaties van 1 tot 24 flessen per collo, zonder breuk, te versturen!

Fattoria.nl

"Mijn keuze voor IWL is gebaseerd op de snelle en open communicatie en de indruk die ik heb gekregen van de cultuur. Er wordt nauwgezet gewerkt. Het is natuurlijk heel fijn omdat iedere week weer bevestigd te krijgen."

- Clement van Dijk - eigenaar Villa Fattoria.nl

Hieppp.nl:

"Niet verwacht dat een ander bedrijf net zo begaan is met mijn klanten als ik zelf. IWL is dat. De klanttevredenheid van hieppp.nl is door de snellere levering zelfs gestegen van 9.1 naar 9.4"

– Sharaida Paulina – Eigenaresse Hieppp.nl

Wij geven jouw artikelen (extra) waarde.

Verwachten jouw klanten artikelen waarbij de prijs vooraf is vastgesteld?
Geen probleem! Wij hebben een printstraat tot onze beschikking om mailings en prijsstickers te verzorgen, zodat wij vervolgens jouw producten kunnen voorzien van de juiste prijs.

In opdracht van onze klant PrettyMum Trading sturen wij maandelijks zakelijke orders uit met een omvang van 400 tot 800 artikelen, allen geprijsd. Verlang je bij jouw artikelen extra werkzaamheden, geef het gerust aan! Wij zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossing.