Webshop fulfilment

Webshop fulfilment is het gehele proces nadat een klant een bestelling heeft gedaan. Dat is de core business van fulfilment partner IWL. Webshop fulfilment omvat inslag/opslag van producten, picking/packing van orders en verzending. Ook retourverwerking behoort tot ons servicepakket.

Inslag en opslag

Alle artikelen die we van jouw leverancier ontvangen worden gecontroleerd en geteld. We boeken deze gelijk op in het voorraadsysteem, waardoor de producten direct beschikbaar zijn in je webshop. Je ontvangt automatisch een e-mail met een overzicht van de artikelen en de aantallen. Ook vermelden we eventuele bijzonderheden.

Orderpicking

Jouw artikelen komen op legborden of palletplaatsen te liggen. Wij hanteren de laagste kosten van Nederland! Je betaalt alleen voor de plek die je gebruikt.

Verpakken en verzenden

De orders van de je klanten worden zo efficiënt mogelijk als pakket of als brievenbusstuk verpakt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Wil je samples of een handgeschreven kaartje toevoegen? Dat doen we graag. Wij hanteren late cut-off tijden: voor 22:00 uur besteld is morgen in huis. Ook hebben we de mogelijkheid tot het inzetten van same-day delivery. Voor informatie over de kosten van same-day delivery, neem contact met ons op.

Retourverwerking

Onverhoopt zal jij als webshopeigenaar te maken krijgen met retouren. Deze worden ook door ons verwerkt. We pakken ze uit, inspecteren ze en boeken ze direct weer op. Je ontvangt direct een mail met daarin de ontvangen artikelen en de defecte artikelen. Eventueel kunnen we ook de servicedesk (aanvullende/diensten) voor je overnemen.

Meer weten of een specifieke vraag? Neem direct contact met ons op!

Is uw interesse gewekt?

Wij nodigen u van harte uit om samen vrijblijvend te bespreken hoe uw webshop nog succesvoller kan worden gemaakt.