Werkwijze

We geven graag een kijkje in de keuken. Navigeer aan de hand van onze video’s door alle stappen van het E-fulfilment proces.

Ontdek onze fulfilmentlocatie

Wat is e-fulfilment?

Ons doel is om te zorgen dat jij meer tijd hebt omdat je je niet bezighoudt met je e-fulfilment. Maar wat is e-fulfilment en wat houdt het in? E-Fulfilment is het volledige proces van webshop logistiek: van het moment dat de goederen worden ontvangen in ons magazijn tot en met de verzending en eventuele retourafhandeling. Op die manier word jij volledig ontzorgd. En om het cirkeltje rond te maken, bieden wij ook klantenservice voor onder andere klachtafhandeling of vragen over retourzending.

E-fulfilment uitbesteden bij IWL

De core business van IWL is e-fulfilment. Dit houdt in dat we je webshop logistiek volledig kunnen overnemen. Hieronder verstaan wij alle processen die een order doorloopt van bestelling tot levering.

Inslag / opslag

We controleren en tellen jouw nieuwe artikelen, waarna deze direct beschikbaar zijn. Je ontvangt automatisch een e-mail met de ontvangen artikelen en eventuele bijzonderheden.

Orderpicking

Jouw artikelen liggen op onze legborden of palletplaatsen tegen de laagste kosten van Nederland! Je betaalt alleen voor de opslaglocaties die gebruikt wordt.

Verpakken en verzenden

We verpakken jouw orders zo efficiënt mogelijk als pakket of als brievenbusstuk. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen. Indien gewenst voegen we samples of een handgeschreven kaartje toe! We maken gebruik van meerdere carriers en tijdvakleveringen. Voor 22.00 betaald is morgen in huis, ondersteund met volledig te stylen Track-and-Trace-mails. Daarnaast is Same-day delivery ook mogelijk. 

Retourverwerking

Retouren worden na binnenkomst uitgepakt, geïnspecteerd en eventueel opgeboekt. Je ontvangt automatisch een mail met de ontvangen artikelen en/of defecten. Met onze servicedesk kunnen we alle telefonische nazorg voor je opvangen, als je dat wenst. Zoek je een professioneel logistiek dienstverlener waar je jouw webshop logistiek kunt uitbesteden? Lees dan over de voordelen van met ons samenwerken of neem dan snel contact met ons op!