Verzendopties

Webshop logistiek kent geen grenzen. Bij IWL je e-fulfilment uitbesteden geeft je toegang tot een nauwkeurig geselecteerd verzendnetwerk voor zowel nationale als internationale zendingen; van enveloppe tot pallet, met alle verpakkingsvormen daartussen in.

Webshop logistiek begint bij de juiste verpakking

Verpakkingen en verpakken is een wetenschap op zich. Door middel van de juiste verpakking, geven wij jouw product de aandacht die het verdient. Het wordt een belangrijk fysiek en mogelijk 1e contact met jouw klant. Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL, DPD en Transmission. Iedere verzender kent haar eigen kenmerken en tarieven.

Logistiek uitbesteden via ons verzendnetwerk

Wat wij voor jou als logistiek dienstverlener kunnen betekenen:

  • Uiterst voordelige verzendkosten. Je profiteert van de samenwerking en verzendvolumes die we realiseren bij verschillende grote distributeurs.
  • Leveringen de volgende dag in Nederland en België, mits voor 22:00 besteld. Tevens ‘same day delivery’ indien je dat wenst.
  • Verzending van zowel pakketten als brievenbusstukken.
  • Diverse mogelijkheden binnen de EU en daarbuiten.
  • Flexibele bezorgopties op pakketpunten.
  • Tijdvakleveringen.
  • Internationaal en nationaal (gratis) retourneren.

Wij bieden altijd een passende oplossing! Lees hier meer over in onze cases of lees meer over voordelen van samenwerken met een professionele logistiek dienstverlener. Gebruik maken van ons verzendnetwerk?

Neem dan snel contact met ons op!

Jouw carrier, onze carrier.

Vereisen jouw producten een andere carrier of heb je een voorkeur voor een carrier?
Dan zorgen wij dat jouw orders met de gewenste carrier aankomen bij uw klanten.

Slimshops.nl

“Kenmerkend voor IWL is het persoonlijke contact, hoge service en mate van flexibiliteit, net zoals wij dat graag aan onze klanten geven”

– Patrick van den Elzen – Algemeen Directeur Slimshops